Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Rosenbergs – Masters of Swing – & Frits Landesbergen @ Gypsy Jazz & Music Club / Café Wilhelmina Eindhoven

10 September, 2018 @ 20:00 - 23:00

The Rosenbergs & Frits Landesbergen
Een weerzien met swing

Met het Cd album ‘On the Road’ trekken The Rosenbergs in 2011 met zangeres Joke Bruijs en vibrafonist Frits Landesbergen de theaters in met nummers, die tot de verbeelding spreken, zoals ‘King Of The Road’, ‘Route 66’, ‘My One And Only Love’ enz.
The Rosenbergs hebben goede herinneringen aan deze ‘On The Road’-tour en nodigen Frits Landesbergen uit om met hen te komen spelen in Wilhelmina.

Frits Landesbergen heeft een imponerende muziekcarrière achter de rug met jazz fenomenen als Rita Reys, Pim Jacobs, Scott Hamilton, Deborah Carter enz. Hij roemt de vibrafoon: ‘Een prachtig, metalen instrument met resonantie-buizen dat zich laat bespelen volgens de harmonieën van de piano en de soepele slagtechniek van de drums.’ Zijn spel met vier stokken tegelijk maakt het hem mogelijk de vibrafoon als akkoordeninstrument te gebruiken.
De heldere vibrerende sound, die Frits Landesbergen uit zijn vibrafoon weet te toveren combineert perfect met het door Django Reinhardt geïnspireerde spel van gitaristen Johnny en Mozes Rosenberg en bassist Sani van Mullem. De Rosenbergs – Masters of Swing – behoeven geen introductie meer. Ze zijn bekenden in de Gypsy Jazz & Music Club.

Een ding is zeker met dit weerzien zit de swing er in.

Musici: Frits Landesbergen (vibrafoon), Mozes Rosenberg (sologitaar), Johnny Rosenberg (ritmegitaar) en Sani van Mullem (contrabas).

Details

Date:
10 September, 2018
Time:
20:00 - 23:00

Venue

Café Wilhelmina
Wilhelminaplein 6
Eindhoven, Noord Brabant 5611 HE Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.cafewilhelmina.nl