Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THE ROSENBERG TRIO @ PODIUM DE FLUX ZAANDAM

28 October, 2017 @ 21:30 - 23:00

The Rosenberg Trio is geen onbekende in de Gyspsy Jazz community. Eind jaren 80 breekt het trio internationaal door en sindsdien spelen ze op de grootste jazz festivals, waaronder het North Sea Jazz festival, Jazz Festival of Montreal Django Reinhardt Festival in Samois, Jazz In Marciac Jazz à Vienne, Carnegie Hall New York en The Rose Bowl Los Angeles. Ze hebben gespeeld met grootheden als Toots Thielemans, Jan Akkerman, Stéphane Grappelli, Herman van Veen, Jaap van Zweden, Louis van Dijk en Peter Beets.

De laatste 25 jaar heeft The Rosenberg Trio hun oeuvre behoorlijk verbreed. Django Reinhardt heeft de groep geïnspireerd om klassiek, pop en bossa nova (gyspy swing style) aan het repertoire toe te voegen. Inmiddels heeft The Rosenberg Trio meer dan 26 CDs en DVDs uitgebracht, waarvan één de soundtrack van de film Django is.

Op 28 oktober zal Filmtheater De Fabriek ‘Django’ voorafgaand aan het concert draaien. Voor de show in de Flux én de film in De Fabriek is er een actieticket te koop voor €22 (OP = OP).

Details

Date:
28 October, 2017
Time:
21:30 - 23:00

Venue

PODIUM DE FLUX
Zuiderkerkstraat 2
Zaandam, 1501 NE Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.podiumdeflux.nl