Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THE ROSENBERG TRIO @ NATLAB – PLAZA FUTURA – EINDHOVEN

12 May, 2017 @ 20:00 - 22:00

Dit voorjaar gaat de Franse film Django, rond de beroemde gitarist en componist Django Reinhardt, in première. Zijn muziek werd voor de film opnieuw opgenomen door The Rosenberg Trio.

Op vrijdag 12 mei om 20.30 uur speelt het trio deze muziek live in onze Podiumzaal.

Van tevoren de film zien? Dat kan! We verkopen daarvoor speciale combitickets waarmee u eerst om 18.00 uur de film ziet, en aansluitend het concert kunt bijwonen. Deze kaarten bestelt u hier.

The Rosenberg Trio
Geïnspireerd door Django Reinhardt weet The Rosenberg Trio z’n oeuvre te verbreden met klassiek, pop en bossa nova in gypsy swing stijl. Bezield door één passie – muziek maken – veroverden ze de wereld. Het trio maakte naam als crème van het genre, bewonderd door fans van alle landen van de wereld en door gitaristen in alle muzikale genres. Niemand minder dan bluesgitarist B.B. King, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Dire Straits en Grateful Dead beweren geïnspireerd te zijn door het trio.

Django
De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad. Ondertussen lijden zijn zigeuner-broeders door heel Europa onder de toenemende vervolging. Wanneer hij door de nazi’s gedwongen wordt om op tournee naar Duitsland te gaan, ziet hij geen andere uitweg dan te vluchten…

Details

Date:
12 May, 2017
Time:
20:00 - 22:00

Venue

Natlab Plaza Futura
Kastanjelaan 500
Eindhoven, 5616 LZ Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.natlab.nl