Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THE ROSENBERG TRIO | LA FAMILIA @ Theaterzaal Aarschot Belgie

21 January, 2017 @ 20:00 - 22:00

€16

Trio & Johnny en Mozes 3 zg

 

Zoals de titel al doet vermoeden is het Rosenberg trio voor deze gelegenheid uitgebreid. Uiteraard zal u getrakteerd worden op “Hot Club de France” repertoire en eigen composities, maar ze nemen u ook mee naar het repertoire van o.a. Frank Sinatra en worden ook de Jazzy Gypsy Standards niet vergeten.
Zoals de titel al doet vermoeden is het Rosenberg trio voor deze gelegenheid uitgebreid en stellen Stochelo en zijn neven Nous‘che & Nonnie dan ook broer Mozes en neef Johnny Rosenberg graag aan u voor. Zij delen allen een grote passie voor gitaarmuziek en zij spelen karaktervolle Sinti-zigeunermuziek in de stijl van hun held en inspiratiebron Django Reinhardt. Stochelo staat bekend om zijn afwisselende, verrassende, precieze en creatieve stijl.

Uiteraard zal u getrakteerd worden op “Hot Club de France” repertoire en eigen composities, maar door de grotere samenstelling en de vocale inbreng van Johnny Rosenberg (ook bekend van zijn deelname aan het tv-programma The Voice of Holland) nemen zij u ook mee naar het repertoire van o.a. Frank Sinatra en worden ook de Jazzy Gypsy Standards niet vergeten.

http://www.therosenbergtrio.info/

Sologitaar Stochelo Rosenberg

Ritmegitaar Nous’che Rosenberg
Contrabas Nonnie Rosenberg
Vocalen & gitaar Johnny Rosenberg
Ritme- & sologitaar Mozes Rosenberg

Details

Date:
21 January, 2017
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€16

Venue

CC Het Gasthuis Aarschot
Gasthuisstraat 22
Aarschot, 3200 Belgium
+ Google Map
View Venue Website