Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Basily Boys @ Gypsy Jazz & Music Club | Café Wilhelmina – Eindhoven

16 September, 2019 @ 20:00 - 23:00

De gipsy swing vindt ook onweerstaanbaar zijn weg in de Nederlandstalige pop. Gerard Jolink inviteerde The Basily Boys om met hem in het Amsterdamse Ziggo Dome op te treden. Twee avonden lang stonden The Basily Boys voor een uitzinnige menigte van ruim twee keer zeventienduizend fans die compleet uit hun dak gingen toen Gerard samen met The Basily Boys de bekende nummers in een opzwepende Gipsy stijl bracht. Dat gaf extra swing en glans aan deze bekende Nederlandse popzanger

The Basily Boys kwamen ver in ‘Holland Got Talent’, wonnen het ‘Internationale Gipsy Talent Festival’ met glans en zijn graag geziene gasten in Hollandse praatprogramma’s als ‘De Wereld Draait Door’, ‘RTL Late Night’ en ‘Koffietijd’. ‘Vrije Geluiden’ waar ze ook in te zien en horen waren is van een heel ander kaliber.

Een dosis Haagse bluf wordt toegevoegd aan de swing van deze Gipsy Band. Niemand ontkomt aan de zwoele, maar bovenal meeslepende en temparamentvolle klanken van de Gipsy Jazz van Django Reinhardt. Razendsnelle licks en loopjes worden afgewisseld met subtiele stops en de boys benadrukken daarmee nog eens de swing die ze dwingend hun spel opleggen.

Zonzo Basily – sologitaar,
 Noekie Basily – ritmegitaar,
 Raklo Basily – basgitaar.

Details

Date:
16 September, 2019
Time:
20:00 - 23:00

Venue

Cafe Wilhelmina
Wilhelminaplein 6
Eindhoven, 5611 HE Netherlands
+ Google Map
Website:
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/the-basily-boys