Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tabor & Resonanz. Soliste: Piroschka Triska – Oos Kaar Sittard

18 April, 2015 @ 20:00 - 22:00

€10,

Stemmen uit twee werelden een muzikale ontmoeting door het Sinti ensemble Tabor en het Vocaal ensemble Resonanz. Soliste: Piroschka Triska

zaterdag 18 april 2015 om 20:00

Oos Kaar in Sittard

In deze unieke samenstelling brengen wij u een multicultureel programma. Een verrassende mix van oorspronkelijke gipsy muziek en Europese pop, ballades en jazz. We voeren u mee langs de muzikale rijkdom van onze verschillende culturen. U zult ervaren dat onze uiteenlopende muziekstijlen harmonieus kunnen samensmelten en elkaar verrijken. Wij genieten enorm van het samenspel en willen ons plezier in muziek graag op u overdragen.

Vocaal ensemble Resonanz bestaat uit zes zangers en negen zangeressen onder leiding van Rob Hodzelmans. Het koor zingt a capella en het repertoire bestaat uit stukken uit het verleden (vanaf de middeleeuwen) en heden (gospel, pop en jazzy nummers). Door de gevarieerde muziekkeuze schept Resonanz een sfeer van rust en bezinning, maar ook van opwinding en emotie. Kortom, een repertoire om van te genieten.

Tabor is een Sinti-ensemble met een bijzondere voorliefde voor authentieke traditionele Gypsy-muziek uit verscheidene landen; de Roots-muziek zoals die thuis rond het kampvuur wordt gespeeld en gezongen. Ook de Gypsy-swing in de geest van de wereldberoemde gitarist Django Reinhardt en eigen inspirerende composities, staan op hun repertoire.

Meer informatie over Tabor en Resonanz vindt u op hun websites: www.tabor-music.nl en www.vocaalensembleresonanz.nl

 

Tabor_222 Tabor_164

 

 

Details

Date:
18 April, 2015
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€10,

Venue

Oos Kaar
Geldersestraat 41
Sittard, Limburg 6136 AS Netherlands
Website:
https://www.facebook.com/events/1501743483420969/