Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SWING à LA DJANGO @ CAFÉ WILHELMINA – EINDHOVEN

14 October, 2019 @ 20:00 - 22:00

De Hongaarse band Swing à la Django is een innovatieve zevenkoppige band, die niet alleen in Hongarije maar ook daarbuiten furore maakt. Ze creëren een speciale stijl-mix in hun muziek met de harmonie van authentieke Hongaarse muziek, Franse chansons, manouche swing, tango en jazz. Het resultaat is een unieke stijl, die ze Hongaarse Django-swing noemen. In hun optredens gaan ze terug naar de roots, muziek geïnspireerd door Django Reinhardt, de in België geboren gypsy jazzgitarist, en ze treden in de voetsporen van Reinhardt om de sfeer van de jaren 30-40 op te roepen.
De muzikanten van Swing à la Django hebben samen gewerkt met Stochelo Rosenberg, Sting, Zubin Mehta, Andrea Bocelli en Roby Lakatos. Ze speelden in Carnegie Hall New York, Opera Hong Kong, Royal Albert Hall, Londen, Montreux Jazz Festival en op het Montreal International Jazz Festival in Quebec.
The Band treedt op 14 oktober op in de Gypsy Jazz & Music Club. Het concert wordt ten zeerste aanbevolen voor alle swing- en gypsy-jazzliefhebbers
Check it out on YouTube: https://youtu.be/aE0I6d87sPc

Details

Date:
14 October, 2019
Time:
20:00 - 22:00

Venue

Café Wilhelmina
Wilhelminaplein 6
Eindhoven, 5611 HE Netherlands
+ Google Map
View Venue Website