Loading Events

« All Events

Stochelo Rosenberg, Peter Beets & Hermine Deurloo – A Tribute to Toots Thielemans @ Speeldoos – Baarn

November 18 @ 20:15 - 22:30

Stochelo Rosenberg, Peter Beets & Hermine Deurloo – A Tribute to Toots Thielemans @ Speeldoos – Baarn

Dit keer komen Peter Beets en Hans van der Heide met een heel bijzonder programma. In a Tribute to Toots Thielemans komen nummers voor die deze wereldberoemde Belgische Baron graag speelde, en de vele muzikale verbindingen die hij graag maakte. Toots samenwerking met Rogier van Otterloo en Ruud Jacobswordt uitgelicht en nummers van Rita Reys worden vertolkt door een topzangeres. Een spectaculair programma waarvoor een ingehuurde Steinway concertvleugel en een Fender Rhodes elektrische piano waarmee Toots zich graag liet begeleiden, naar Baarn komen.

Aan dit muzikale portret zullen ster-solisten Hermine Deurloo op mondhamonica en Stachelo Rosenberg op akoestische gitaar hun eigen draai geven.

Het beroemde trio van Peter Beets zorgt voor een onweerstaanbare, swingende ondersteuning aan een complete blazerssectie. De arrangementen komen van de hand van Rob Horsting, al zeven jaar de dirigent van het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

Zoals gewoonlijk brengt de Jazz-O-Matic Jazzband o.l.v. Hans de Bruijn vanaf 19:15 uur en in de pauze een ode aan de jaren 20.

Deze Vorstelijke Jazz Avond is mogelijk gemaakt door Heleen Mendl-Schrama en sponsoren.

Vorstelijke Jazz Avond | A Tribute to Toots Thielemans

 

Details

Date:
November 18
Time:
20:15 - 22:30

Venue

THEATER DE SPEELDOOS BAARN
Rembrandtlaan 35
Baarn, 3741 TA Netherlands
+ Google Map
Phone:
035 541 80 50
Website:
https://www.speeldoosbaarn.nl