Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PAULUS SCHÄFER / JOOST ZOETEMAN QUARTET @ CAFÉ WILHELMINA EINDHOVEN

22 October, 2018 @ 20:00 - 23:00

€10

In Jazz meets Gypsy werken vier uitstekende muzikanten samen om een ervaring van jazz en swing te creëren met een vleugje gypsy passie. Ze hebben een heel andere muzikale achtergrond en staan garant voor een programma van grote diversiteit. 

De twee gitaarsolisten Paulus Schäfer en Joost Zoeteman staan centraal in deze energieke uitvoering van stukken variërend van Django Reinhardt tot Miles Davis, die elk hun eigen unieke interpretatie geven van de verschillende composities in een sprankelend concert. Ze worden ondersteund door de subtiele percussie van drummer Wim de Vries en perfect stabiele baslijnen van Jasper Somsen. 

Jazz Meets Gypsy is een spectaculaire show van aantrekkelijke en toegankelijke muziek vergezelt van informatie over de songs en instrumenten, gebracht met een verfrissende humor. In De Avenue, afgelopen Breda Jazz 2018, hebben ze voor een uitverkocht concert gezorgd.

Musici: Paulus Schäfer (akoestische gitaar), Joost Zoeteman (electrische jazzgitaar), Wim de Vries (drums) en Jasper Somsen (contrabas).

Details

Date:
22 October, 2018
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
€10

Venue

Café Wilhelmina
Wilhelminaplein 6
Eindhoven, 5611 HE Netherlands
+ Google Map
View Venue Website