Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paulus Schäfer invites Olli Soikkeli and Matheus Nicolaiewsky @ Café de Stam – Nuenen

2 July, 2022 @ 20:30 - 22:30

Paulus Schäfer Invites Olli Soikkeli en Matheus Nicolaiewsky zaterdag 2 juli 2022 – 20:30 uur.

De dag na de afsluiting van het succesvolle Sinti Jazz Guitar Camp mocht Paulus alweer het podium van de Musis in Arnhem op voor het Gypsy Jazz Festival. De komende tijd staan er diverse optredens gepland waaronder een aantal optredens met Dominique Paats. Met Stochelo Rosenberg en William Brunard speelt hij op 25 juni op het bekende Django Reinhardt festival in Fontainebleau. Kijk voor meer info op www.sintimusic.nl

Paulus zijn goede vriend Olli Soikkeli komt weer naar Nederland! Op zaterdag 2 juli zal de Finse gitarist het podium bij café De Stam weer betreden. Olli Soikkeli is veel te horen in de jazzclubs, waaronder de Blue Note jazz club, in zijn woonplaats New York. Hij speelt graag in de stijl van Django Reinhardt maar draait zijn hand niet om voor een stukje Bebop. Hij is groot liefhebber van de prachtige Braziliaanse choro muziek.

De van oorsprong Braziliaanse bassist Matheus Nicolaiewsky is thuis in vele muziekstijlen waaronder Samba jazz, Bebop en popmuziek. Hij studeerde jazz en klassieke muziek aan het Conservatorium in Den Haag en de Codarts Rotterdam Jazz Academie. Op dit moment speelt hij in de theaters met Trijntje Oosterhuis nummers van Burt Bacharach. De muzikale en persoonlijke klik met Paulus is groot. Matheus heeft met zijn spel een sterke ondersteunende functie, maar hij zal 2 juli gegarandeerd ook weer een aantal voortreffelijke solo’s laten horen.

Reserveer nu al uw plaatsen door een mail te sturen naar 

Bij bevestiging van uw reservering is uw plaats verzekerd.

Details

Date:
2 July, 2022
Time:
20:30 - 22:30

Venue

Café de Stam
Gerwenseweg 38
Nuenen, 5674 SH Netherlands
+ Google Map