Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paulus Schafer invites Dominique Paats @ Café de Stam Gerwen/Nuenen

19 December, 2022 @ 20:00 - 22:30

Paulus is nog maar net terug uit Barcelona, waar hij samen met Fapy Lafertin een workshop heeft gegeven en heeft opgetreden op het Festival Django LH. Net daarvoor speelde hij met Dominique Paats in het Muldershuis voor Jazz Eibergen.
Paulus is, samen met Joost Zoeteman en Wim de Vries, uitgenodigd om op te treden bij Jasper Somsen Invites te Wageningen. Vlak daarna stapt hij weer in het vliegtuig naar Palermo, Italië. Richting het einde van het jaar is zijn agenda goed gevuld en ook in 2023 staan er al diverse optredens gepland.
Voor meer informatie over optredens en workshops van alle bands van Sinti Music verwijzen wij u naar www.sintimusic.nl
Voor de laatste “Paulus Schäfer Invites” avond in 2022 heeft Paulus zijn goede vriend Dominique Paats uitgenodigd. Een bekende en graag geziene gast bij café De Stam! Met de kerstdagen in zicht zullen zij zeker een aantal kerstklassiekers ten gehore brengen. Maar ook zullen zij alvast een klein voorproefje geven van de theatertour “Sous le Ciel de Paris” waar Paulus en Dominique al enthousiast voor aan het repeteren zijn. Zoals u op de aankondiging kunt zien komt er deze avond ook een Special Guest. We gaan niet verklappen wie dat is. Daarvoor zult u toch echt een plaatsje moeten reserveren!

Paulus Schäfer en Dominique Paats
Flitsende improvisaties, bezielde melodieën, messcherpe swing, knallende grooves

Paulus Schäfer behoort tot de ‘fine fleur’ van de Nederlandse en Europese Sinti jazzgitaristen. Toen hij en de Maastrichtse jazz accordeon virtuoos Dominique Paats elkaar in 2012 ontmoetten tijdens een live concert, ontstond ter plekke een magische chemie tussen de twee ras improvisatoren. Beiden zijn muzikaal stevig geworteld in de traditie van de Swing en de hyper virtuoze ‘Jazz manouche’ met zijn bezielde, op melodieën gebaseerde vloeiende improvisaties en strakke swing.

Plaatsen kunt u reserveren door een e-mail te sturen naar . Uw reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail heeft ontvangen. Wij verzoeken u om uw plaatsen te betalen aan de deur.

Details

Date:
19 December, 2022
Time:
20:00 - 22:30

Venue

Café de Stam
Gerwenseweg 38
Nuenen, 5674 SH Netherlands
+ Google Map
Phone
‭+31 6 53 96 59 25‬
View Venue Website