Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PAULUS SCHÄFER INVITES @ CAFÉ DE STAM – GERWEN

24 September, 2018 @ 20:00 - 22:30

Samen met Stochelo Rosenberg heeft Paulus dit jaar weer op Django a Gogo in New York opgetreden. Vervolgens op diverse podia in Engeland, Italië, België en niet te vergeten op het Gerwense Sinti Jazz Guitar Camp. De komende maanden staan optredens gepland in Korea, Kroatië, Zweden en India. Even belangrijk zijn de optredens in Gerwen.“Paulus Schäfer invites” staat in de steigers. In het sfeervolle café De Stam gaat de muziek weer volop klinken met Paulus en zijn gasten Johnny Rosenberg, Wattie Rosenberg en Noah Schäfer!

Johnny Rosenberg

Samen met zijn neef Jimmy Rosenberg maakt Johnny furore met de Gipsy Kids. Hij toert begin jaren negentig door Europa en USA en staat o.a. in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey. Samen met Mozes Rosenberg en Sani van Mullem, vormt hij The Rosenbergs. Behalve ritmegitarist is Johnny ook een begenadigd zanger. Hij heeft meegedaan aan het nationaal Songfestival en The Voice of Holland. In dat laatste programma zingt hij een duet met James Blunt en ontmoet hij zijn grote idool Michael Bublé.

Wattie Rosenberg

Het bespelen van de viool zit Wattie in het muzikale bloed. Dat kan ook niet anders want zijn vader, Bakaro, is de violist in het bekende orkest Romanesj geweest. Wattie speelt in het orkest Sonnekai en als gastviolist bij diverse gezelschappen waaronder de Feigeli Prisor Band en het trio van Joost Zoeteman.

Noah Schäfer

Noah speelt gitaar en piano, en is contrabassist in het Paulus Schäfer Trio. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven.In mei van dit jaar heeft hij met Stochelo Rosenberg, Angelo Debarre en Tchavolo Schmitt op het Khamoro Festival in Praag, Tsjechië gespeeld

Details

Date:
24 September, 2018
Time:
20:00 - 22:30

Venue

Café De Stam
Gerwenseweg 38
Gerwen, 5674 SH Netherlands
+ Google Map
Phone
06 53965925
View Venue Website