Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paulus Schäfer & Fapy Lafertin @ Café de Stam Gerwen/Nuenen

11 October, 2015 @ 19:00 - 21:00

€7,50

In juni hebben we veel mensen teleurgesteld met een uitverkocht concert van Paulus Schäfer & Fapy Lafertin na het Sinti Jazz Guitar Camp. We hebben beloofd dat we dit concert zouden herhalen en dat doen we nu met een optreden in Café de Stam Gerwen/Nuenen.

De gipsy jazz gitaristen Paulus Schäfer en Fapy Lafertin treden met andere muzikanten zondagavond 11 oktober op in ‘concert’-café de Stam in Gerwen. De complete formatie bestaat uit sologitarist Paulus Schäfer en zijn neef Noah (bas) en broer Nico (slag), de nestor van de Sinti-muziek Fapy Lafertin en violist Watti Rosenberg.

Gitarist Paulus Schäfer uit Gerwen en zijn leermeester Fapy Lafertin uit Sas van Gent zijn bekende vertegenwoordigers van de typisch Nederlandse stijl van de gipsy jazz. En Gerwen in de gemeente Nuenen c.a. kan gerust beschouwd worden als het hart van de gipsy jazz in ons land. Onlangs werd in Gerwen een geslaagd driedaags Sinti Jazz Guitar Camp gehouden met twintig gitaristen die zich door Paulus Schäfer en Fapy Lafertin lieten onderwijzen in de gipsy jazz.

Het kwintet in de Stam speelt swingende gipsy jazz. De virtuoze gitaristen wisselen meerstemmige solo’s af en soleren synchroon. De gelegenheidsformatie van vijf muzikanten staat garant voor pure en swingende gipsy jazz met originele interpretaties van bekende songs. Dat is zondagavond 11 oktober te zien en te horen in café de Stam Gerwenseweg 38 in Gerwen, aanvang zeven uur.

Reserveren

Voor deze gipsy jazz avond in café de Stam op zondagavond 11 oktober zijn kaarten à 7,50 euro te reserveren in de Stam of per mail bij Henk van Beurden van Sinti Music: 

 

Paulus Fappy 2

Details

Date:
11 October, 2015
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
€7,50

Venue

Café de Stam
Gerwenseweg 38
Gerwen, Noord Brabant 5674 SH Netherlands
+ Google Map
Phone
+31 6 22572804
View Venue Website