Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PAULUS INVITES ….. THE SCHÄFER FAMILY @ CAFÉ DE STAM NUENEN 28 DECEMBER 2018

28 December, 2018 @ 20:00 - 23:00

Elkaar de ruimte geven en laten uitblinken in waar ze goed in zijn. Zo werkten Paulus, Jan Kuiper en Herbie Guldenaar samen tijdens de vorige “Paulus Schäfer invites” avond. De bewondering, en het respect, voor elkaar spatte ervan af. Diverse muziekstijlen, verhalen en de interactie met het publiek maakten het tot een geslaagde avond!
Terwijl u deze aankondiging ontvangt is Paulus in India. Samen met Mozes Rosenberg, Noah Schäfer en accordeonist Dominique Paats is hij uitgenodigd om op te treden op de Dutch Gypsy Jazz Night in het Royal Opera House in Mumbai. In 2019 staan alweer meerdere optredens gepland. Bijzonder is in september de eerste Gypsy Jazz Retreat in Shrewsburry, Engeland. Samen met gitarist Chris Quinn geeft Paulus les aan beginners en gevorderden die zich meer willen ontwikkelen als Gypsy Jazz gitarist. De eerste inschrijvingen zijn al binnen!

Paulus Schäfer invites The Schäfer Family

Paulus is de jongste van het gezin Schäfer. De muzikaliteit heeft niet alleen hij van zijn vader Fettela en moeder Poepa. Ook zijn 4 broers en 4 zussen zijn muzikaal. In de Sinti cultuur speelt muziek een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Van jongs af aan komen kinderen in aanraking met de gitaar, andere muziekinstrumenten en wordt er samen gezongen. Dochter Gina heeft zangtalent en uiteraard staat zij daarom ook op de CD Letter to Van Gogh met haar eigen geschreven lied. Op de laatste “Paulus Schäfer invites” avond van dit jaar wil Paulus graag het talent van zijn familie met u delen. Een unieke gelegenheid waarbij u aanwezig kunt zijn.

Na het optreden is café De Stam vanaf 22.00 uur voor iedereen gratis toegankelijk. Paulus en Noah zullen de aanzet geven tot een gezellig meezingfeest.

Details

Date:
28 December, 2018
Time:
20:00 - 23:00

Venue

Café De Stam
Gerwenseweg 38
Nuenen, Noord-Brabant 5674 SH Netherlands
+ Google Map