Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PAULUS INVITES DARIO NAPOLI TRIO @ CAFÉ DE STAM – NUENEN

21 January, 2019 @ 20:00 - 22:30

We sloten 2018 af met een bijzonder optreden van Paulus en zijn familie. Zijn broers, zussen, neef, dochters en zelfs zijn moeder trakteerden ons op een gezellige en muzikale avond. Paulus is dankbaar voor deze mooie avond en wenst iedereen een liefdevol, gezond en gelukkig 2019 toe!

Op 26 januari zal hij samen met Dario Napoli Trio te gast zijn op het door Robin Nolan georganiseerde Django Amsterdam 2019. Samen met Jacco van Santen speelt het trio op 11 januari, tijdens Djangofolllies, in het Theater Les Riches Claires in Brussel. Samen met Jan Kuiper doet hij enkele optredens in Groningen. In mei zal hij samen met Olli Soikkeli optreden op het Khamoro festival in Praag, Tsjechië en enkele festivals in Finland. Buiten alle optredens geeft Paulus ook regelmatig workshops. Uiteraard ook dit jaar weer op het Sinti jazz Guitar Camp in Gerwen op 26 t/m 30 juni maar ook in september, samen met Chris Quinn, tijdens het Gypsy Jazz Retreat in Shrewsbury, Engeland. Ook geeft hij workshops bij Django sur Lennon (Ierland) en speelt daar weer samen met Nicola Giammarinaro. Voor “Paulus Schäfer invites” heeft hij voor de komende maanden al een aantal geweldige gastmuzikanten benaderd. Het Dario Napoli trio zal het nieuwe jaar muzikaal komen inluiden. Uiteraard zal dit concert plaats vinden bij café De Stam in Gerwen!

Dario Napoli trio – Modern Manouche Project.

Hoewel Sinti gitarist Django Reinhardt de grootste inspiratie is van het trio, van het Modern Manouche Project, betrekt Dario Napoli ook andere invloeden, zoals bebop, funk en moderne jazzstijlen bij zijn versie van gypsy swing. Het resultaat is een onvoorspelbare en uitbundige sound. Allerlei stijlen uit diverse muzikale tijdperken zijn te horen maar de gypsy stempel van Django blijft altijd hoorbaar. Hij trad eerder al op met o.a. Sebastian Giniaux, Tcha Limberger, Adrien Moignard, Gonzalo Bergara en Stochelo Rosenberg. Vanavond zal Dario optreden met ritmegitarist Tommaso Papini en bassist Tonino De Sensi.

Details

Date:
21 January, 2019
Time:
20:00 - 22:30

Venue

Café de Stam
Gerwenseweg 38
Nuenen, 5674 SH Netherlands
+ Google Map
Phone:
‭+31 6 53 96 59 25‬
Website:
https://www.sintimusic.nl