Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fapy Lafertin New Quartet / Paulus Schafer Trio & Dominique Paats / Special with Koen de Cauter @ Café Wilhelmina – Eindhoven

21 September, 2020 @ 20:00 - 22:30

Twee top optredens op een avond!
Fapy Lafertin New Quartet en
Paulus Schäfer Trio & Dominique Paats


Fapy Lafertin, gitaarmaestro in de Gipsy Jazz-wereld, vertolkt met zijn quartet met grote finesse een repertoire van swing, choro en composities vol uiteenlopende en verrassende sfeerbeelden. Fapy Lafertin, bekend om zijn zeer delicate en expressieve interpretaties, zal eveneens het unieke instrument, de Portugese gitaar, bespelen. Lafertin’s New Quartet brengt met veel gevoel en passie swing in verrassende composities.

Paulus Schäfer Trio & Dominique Paats zijn beiden muzikaal stevig geworteld in de traditie van de swing en de hyper virtuoze ‘Jazz manouche’ met zijn bezielde, op melodieën gebaseerde vloeiende improvisaties en strakke swing. Het frisse speelplezier spat ervan af als de twee mannen elkaar muzikaal uitdagen, in virtuoze improvisaties in afwisselende korte sequenties, en elkaar vinden in gezamenlijke strakke arrangementen en swingende grooves.

Koen de Cauter is altijd zot geweest van muziek. Verliefd op Beethoven en Bach, maar zeker ook van flamenco en jazz.  Speelt met Fapy en Paulus een derde set. Een verrassing voor een ieder!

Details

Date:
21 September, 2020
Time:
20:00 - 22:30

Venue

Café Wilhelmina
Wilhelminaplein 6
Eindhoven, 5611 HE Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.cafewilhelmina.nl/