Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beets meets Rosenberg @ The Fifth NRE | Eindhoven

21 December, 2019 @ 19:00 - 20:00

n de reeks van bijzondere concertdiners die je niet wil missen deze keer een ode aan de Jazz manouche ofwel de gipsy Jazz, een geheel eigen stijl ooit bedacht en uitgevoerd door de wereldberoemde zigeunergitarist Django Reinhardt.

Tijdens deze aanstekelijke en swingende show brengen de virtuozen Peter Beets op piano en Stochelo Rosenberg op gitaar de meester in verlegenheid met ondersteuning van Martin Limberger en Sani van Mullen.

Beets, wordt gezien als 1 van de beste Jazzpianisten ter wereld en speelde met jazzgroten als Chick Corea, Wynton Marsalis, ‘Toots’ Thielemans, Elvin Jones, George Coleman, Johnny Griffin, Benny Golson en John Clayton.

Het Amerikaanse jazzmagazine Downbeat schreef over Beets: “Straight ahead excellence. A world class jazz act”.

Rosenberg wordt beschouwd als een van de beste gitaristen, met zijn onberispelijke techniek, grote elegantie en zeer persoonlijk vibrato. Trad eerder op met musici als Toots Thielemans, Jan Akkerman, Stéphane Grappelli, Jaap van Zweden, Louis van Dijk en de Beets Brothers.

Ooit zij Stochelo in een interview’ Als klein kind wilde ik Django worden’ , nu jaren later zijn er kinderen die Stochelo willen worden!

Deze avond prikkelt van begin tot het eind alle 5 de zintuigen. Kijken naar artiesten als Peter Beets en Stochelo Rosenberg is al een genot; de snelheid, tempowisselingen en het ogenschijnlijk gemak. Luisterend hoor je de intense aanslagen, variatie en kracht, je voelt de energie, het samenspel, de macht.

Terwijl ze zich opmaken voor de 1e, 2e en 3e set ruikt u de geur van vers gevangen vis, een bijpassende wijn en proeft u de smaak van kwaliteit op de best mogelijke manier bereidt.

Wil je erbij zijn op zaterdag 21 december boek dan nu snel telefonisch je tafel voor een 3 gangen diner met Django via Formitable of 040-7820202. |

Details

Date:
21 December, 2019
Time:
19:00 - 20:00

Venue

Fifth NRE
Gasfabriek 5
Eindhoven, Noord Brabant 5613 CP Netherlands
+ Google Map
Phone
040 782 0202
View Venue Website